Witam wszystkich
mam na imię (troche trywialne ale skuteczne ) Krzysiek
od okolo roku gram w Cabala (start okolo czerwiec/lipiec 2007) to jest moja 4 gildia
wczesniejsze to: Rozpierdalacze, GhostRiders oraz FightingDreamers
lubie piwo kobiety i śpiew
Uaaaaa, Ellek, nawet nie wiesz jak mi poprawiłeś humor Nie sądziłam, że zabierzesz się za budowę forum tak szybko! Jestem Ci naprawdę ogromnie wdzięczna, gildia bez własnego forum to dla mnie jak kawa bez cukru
i bez mleka
czyli niepełna
anyway - GOOD JOB! I bardzo podoba mi się niebieski kolor ^^
Olga, 24 lata, Warszawa, studentka mgr kulturoznawstwa (amerykanistyka), w Cabala gram od marca 2008, SesameStreet to moja druga po TheTribute gildia A o tym co lubię można przeczytać w dziale hobby
Przyjaciele Gildii
Hi, My name is Kaska
hmmm w cabala gram od marca/kwietnia(?)
Wszystko zaczęło się od tibii i gildii w której była Pani Ribi i Pan Zyzuuu (może znacie)
i to dzięki im gram w cabala i mam super gildie :]
Wcześniejsza gildia: TheTribute
Cześć ;]
Piotrek jestem. Wcześniejsza gildia jak większości z nas to The Tribute ;]
W Cabala gram mniej więcej od sierpnia 2007.
Postać lvl 140+
Przyjaciele Gildii
Witam się.
ViceGulidMaster
Elo all . Mam na imię Marek , moją postać założyli i wbili 40 LVL synowie ja gram od stycznia tego roku. A sezamki to moja dotychczasowa najlepsza i najbardziej zgrana Gildia
Mamy nadzieję, że jeszcze wrócą Sezamki. A przynajmniej, że dawny skład będzie trzymał się razem. Witamy Schim
novice
witam sie
no i reaktywacja gz wszystkim za sprawna organizacje
Przyjaciele Gildii
to ja
ViceGulidMaster
Powitać
mam na imię Michał
Ostatnio edytowany przez Prometej (2008-08-20 08:41:48)
widze ze mis zapoczatkowal niebywala serie lakonicznych postow na przywitanie sie a moze by tak cos wiecej o sobie??
Witam was
Imie:Mateusza
Zyje!:Szczawno Zdrój
Gram od lipiec/sierpien 2007
Postac: Fs lvl 147 t/t
No Hej
Mam na imie Michal xD lat mam ... ;P No troche juz zyje xD Moja przygoda z cabalem zaczela sie w sierpniu 2007
Hmmmm... co tu jeszcze :? A ostatnio mialem 3 miesieczna przrwe i jestem toche wplecy ale nadrobie ;p A w gildii jestem od wczoraj ;p I zapowiada sie ciekawie
Pozdro All:)